Före detta Lidingöpartist vald till ny ordförande för Moderaterna på Lidingö

I söndags hade Moderaterna på Lidingö årsmöte och i samband med det valdes en ny styrelse. Till ordförande valdes Anna-Carin Pehrson och till vice ordförande valdes Christel Söderberg. Övriga namn i styrelsen är Maria Ragnarsson, Hans Barje, Claes Ekström, Pål Jebsen, Samir Taha, Patrik Björklund, Christer Åkerhielm samt Mikael Ahlborg. Alla val var enhälliga.

– Jag är stolt och tacksam för förtroendet att leda Moderaterna på Lidingö under år 2019. Europaparlamentsvalet kommer vara en av höjdpunkterna under året och arbetet med att så många moderater som möjligt ska åka till Bryssel kommer vara styrelsens viktigaste uppgift under året, säger den nyvalda ordföranden Anna-Carin Pehrson (M).

Anna-Carin Pehrson är utbildad beteendevetare och har bland annat arbetat som kurator och skolledare samt haft regeringsuppdrag kring skolutveckling. Anna-Carin var tidigare aktiv i Lidingöpartiet, men har även ett förflutet som medlem i Moderaterna på Kungsholmen.

– Moderaterna är Lidingös ledande politiska kraft och jag ser fram emot att fortsätta det arbetet under 2019. Min långa erfarenhet från verksamhetsutveckling i skolvärlden hoppas jag kan komma till nytta i utvecklandet av Moderaternas verksamhet, säger Anna-Carin Pehrson (M).

 

För mer information:

Erik Raita, politisk sekreterare på Lidingö kommun

0768-22 12 22

erik.raita@moderaterna.se