Ordförande har ordet – Januari 2020

Bästa Moderatmedlem,

Välkommen till ett nytt år med Moderaterna!
Moderaterna behövs mer än någonsin i dagens samhälle!

Med fortsatt ökning av våld, gängkriminalitet vilket skapar otrygghet, räcker inte
tomma fraser om hur allt kommer att ordna sig till det bästa.
Politiker ska inte själva utföra polisiärt arbete, utan självklart hålla sig långt därifrån – men en regering måste agera och visa verklighetskontakt samt prata klarspråk.
Därför är det positivt av vi Moderater visar handlingskraft och skapar parlamentariskt stöd för våra förslag att lösa samhällsproblemen med sensce of urgency!

I Lidingö Stad är vi majoritetsledare och kan konstatera att vi lagt ett mycket positivt år bakom oss. Nu fortsätter vi att arbeta med fokus på kärnverksamheten.

Jag vill att ni noterar den 8:e mars, vilket är datumet då årsmötet för föreningen kommer att äga rum. Platsen för detta är stadshuset med start kl: 14.30. För er som vill lämna in en motion är sista datum 23: e februari.

Kallelse kommer!

Den 6: e februari kl: 18 ” Möte i Riksdagen” med Ida Drougge för medlemmar. Anmäl intresse till mail: ida.drougge@riksdagen.se , senast 3:e februari.

Den 13:e februari. Kl:13.45 Seniorträff, ”Effektiv budgethantering” med kommunstyrelsens ordförande Daniel Källenfors, detta är ett öppet möte för alla medborgare. Lokal: Fjäderholmarna i Stadshuset

Den 20 :e februari möte med Johan Forsell på temat ”Lag och ordning”

April- maj Kristoffer Tamsons ” Kollektivtrafik med fokus på Spårväg City”

Vänligen,
Anna-Carin Pehrson
Ordförande Lidingömoderaterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *